Mart će biti emotivno težak mjesec za ova tri znaka

Mart je mjesec u znaku Riba, emocije su intenzivnije, ali u drugoj polovini mjeseca, kada počne vrijeme Ovna, napetost raste.

Tokom marta, najgore će biti rođenim u znaku bika, lava i strijelca. Njih čeka period lične transformacije, razgovori sa samim sobom, sagledavanje nužnih promjena, što nekada nije lako ni iskusiti, a tek ne napraviti.

Bik

Od 20. marta aktiviraće vam se teže i intentivne emocije. Umjesto da se trudite da bježite od njih, trebalo bi da se suočite sa njima. Ako se prepustite i uradite to, možete osjetiti pravo iscjeliteljsko iskustvo.

Lav

Ako se budete osjećali loše do 20. marta, tokom sezone riba, nemojte da vas čudi. Možda ćete tokom ovog perioda postati svjesni svih stvari u svom životu koje treba da promijenite, loših navika koje želite da napustite. Ipak, osloboditi se svega, nije lako, ovog mjeseca možda ćete započeti da se “probijate” kroz strahove i počinjete da mijenjate stvari.

Strijelac

Sezona riba, do 20. marta, može u vama pokrenuti osjetljive teme. Vrijeme je da se fokusirate na djelove svog života koje niko ne vidi. Možda ćete imati rasprave i teže razgovore u krugu porodice, a moguće je i da će vas jedan od razgovora podstaći na razgovor koji dugo odgađate.

(b92)

Related posts

Ostavi komentar