Massimo Savić će biti kremiran

Od Massima su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i kćerka Mirna.Savić, Foto: Printscreen YouTube/ RTS KoncertiSavić, Foto: Printscreen YouTube/ RTS Koncert

Massimo Savić (60), hrvatski muzičar, preminuo je u Zagrebu, a tužnu vijest potvrdili su iz Aquarius Recordsa, prenosi Večernji.hr.

Komemoracija za muzičara Massima Savića biće održana u petak, 30. decembra u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, piše Jutarnji list.

Massimo će navodno biti sahranjen u Zadru, ali još nije poznat datum sahrane.

– Massimova je želja bila da bude kremiran. Kad njegova supruga Eni bude imala tačne informacije javiće i sve oko sahrane ćemo saznati naknadno. Komemoracija u HNK je dogovorena i sad se slažu svi detalji. Definitivno će biti njegovi najbliži, bend i prijatelji. Biće, među brojnim muzičarima, sigurno tamo Ivo Popeskić i Peggy Martinjak. Nastupiće samo instrumentalisti, jer sve je zamišljeno da bude instrumentalno, s obzirom na to da je Massimo bio ,,the voice”, tako da nećemo nikakav drugi glas koristiti – rekla je Lana Čulig iz Aquarius Recordsa, Massimove izdavačke kuće.

Related posts

Ostavi komentar