Merima Njegomir se bori sa opakom bolešću

Vijest da je poznata pjevačica narodne muzike Merima Njegomir ozbiljno bolesna i da se navodno bori sa teškim oblikom tumora u trenu je obišla region.

-Merima se ne osjeća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Posljednjih mjesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je djeca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa kćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbjegava da sa bilo kim priča –otkrio je izvor

– Ne osjećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi – bilo je sve što je Merima kazala za Pink.rs.

Poznata pjevačica, dobitnica mnogobrojnih nagrada za svoj rad i ponosna majka četvoro djece, juče je napunila 68 godina. Njena kćerka Jelena čestitala joj je rođendan dirljivim riječima. Ona je na svom Tweitter nalogu napisala:

– Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati….i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da se niko od nas ne bi desio da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu – napisala je Jelena.

novi.ba/espreso

Related posts

Ostavi komentar