Milena Đurđić modnim kombinacijama u Istanbulu napravila pometnju: Svi oduševljeno gledali u našu dizajnerku

Istaknuta crnogorska kreatorka Milena Đuriđić, osim što što se školova u inostranstvu na prestižnim akademijama za dizajn, prepoznata je kao dama sofisticiranog i prefinjenog odijevanja.

To je još jednom pokazala i fotografija iz Istanbula gdje je odabirom kako dnevnih tako i večernjih odjevnih kombinacija dokazala da je dama od stila.

Sve je to upotpunila bijelom majicom koja je ispratila trend, pa je tako prolaznike ostavila bez daha.

Ništa manje pažnje nije privukla ni siva kombinacija iz njenog ateljea, pa su se mogli na Bosforu napraviti i modni editorijali sa Milenom u glavnoj ulozi.

Širok osmijeh i vedrina Mileninog duha, ovu kombinaciju je napravilo još zanimljivijom.

Da je modni ekspert kako u dizajniranju odjeće, tako i u stilizovanju, pokazala je kožnom haljinom koja je ispratila njenu izvajanu figuru, a ulice Istanbula odisale su Holivudom, jer toaletu otvorenih ramena koju je odabrala mogle su iznijeti i glumice na dodjeli Oskara.

Milenin boravak u Turskoj je bio radan, no, dizajnerka je iskroristila priliku da odmori, ali i da uspostavi kontakte sa tamošnjim emintentnim ličnostima iz svijeta mode i šou-biznisa.

Nju na jesen očekuju izazovni poslovni poduhvati, kako na domaćem tako i inostranom tržištu. U planu je revija, ali i Fashion Week-ovi van naših granica.  

Related posts

Ostavi komentar