Milena Đurđić povrijeđena u udesu u Turskoj: “Oporavljam se i nastavljam sa radom”

Crnogorska modna dizajnerka Milena Đurđić lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Turskoj. Iako je još potrešena od nemilog događaja uspjela je za Standard da kaže da je dobro, stigla u Crnu Goru i polako se oporavlja, uz svu pažnju porodice i ljekara koji su uz nju.

Milena Đurđić povrijeđena u udesu u Turskoj; Đurđić: Oporavljam se i nastavljam sa radom…

Taksi vozilo u kojem se nalazila modna dizajnerka, udario je konja na autoputu, što je dovelo do saobraćajne nezgode. Njen pozitivan duh i životni stav pomaže joj da prebrodi nezgodu koja joj se dogodila, iako je iz iste izašla sa šavom u predjelu glave i ugruvanjem od siline udarca.

“Konj je iznenada skočio ispred automobila, nisam ga vidio. U vozilu sam prevozio mušteriju, koja je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu. Ona je strana državljanka, ima posjekotine na glavi”, kazao je taksista turskim medijima.

“Opravljam se, imam glavobolju od udarca još sam pod utiskom svega ali ne predajem se, to nisam ja i nije mi u krvi, znate”, kroz osmijeh nam je kazala Milena.

“Osmijeh sa inatom ne mari za šavove koje krije ovaj šešir, uslijed jake saobraćajne nezgode koju sam doživjela u Istanbulu, već za šavove nove kolekcije i sve niti koje će je činiti. U potpisu – da smo živi i zdravi sasa puno ljubavi, to je na koncu jedino bitno”, istakla je Đurđić i ovime najavila da će kolekcija biti završena do početka Crnogorske nedjelje mode koja se održava od 16. do 20. novembra.

Related posts

Ostavi komentar