Milica Pavlović o sajber nasilju koje je doživjela: To je mnogo bolno

Pjevačica Milica Pavlović se prije izvjesnog vremena našla na meti internet huligana zbog posljednje pjesme koju je objavila, a sada je progovorila o tome kroz šta je prošla.

Ona je protekli period provela na crnogorskom primorju gdje je radila jednu kampanju, a sada se za medije u regionu osvrnula na ne tako lijepu temu.

“Prijalo mi je da malo pobjegnem od gradske gužve i ludila ovdje”, započela je pjevačica. Ja sam odlično, mislim da tako i izgledam, u punom sjaju se vraćam za Beograd. Ovdje me ljudi zaustavljaju da čestitaju, i drago mi je, jer sam doživjela nepravdu. I dalje mi je gorak ukus u ustima jer sam doživjela sajber nasilje. To je bolno, ali znam da je moja namjera bila ispravna, ja tu pjesmu vidim isključivo kao lijepu”, priča Milica.

“Jako mi fali muzika i teško mi pada što ne nastupam”, dodaje Pavlovićeva i otkrila da vrijedno radi u studiju tokom ove pošasti koja nas je zadesila.

“Pripremam studijski album, radim kampanje, aktivna sam, ako ništa u studiju sam 24 časa dnevno”.

Otkrila je i da se ne kaje ni zbog čega u životu, jer kako kaže, sve se desilo sa razlogom.

“Nemam stvari zbog kojih se kajem, sve je urađeno sa razlogom i ne kajem se ni zbog čega i u to ime živjeli”, zaključila je pjevačica za medije.

Related posts

Ostavi komentar