Milojko Spajić važi za najpoželjnijeg neženju, a pogledajte kako izgleda njegov brat i procijenite koji je ljepši

Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad (PES) i nosilac liste “Evropa sad – Milojko Spajić” na parlamentarnim izborima 11. juna, važi za jednog od najpoželjnijih neženja na ovim prostorima.

Pljevljak koji se školovao u inostranstvu, živio je dugo van Crne gore, a ono što je zanimljovo da je i njegov brat davno napustio Crnu Goru.

Milojko i brat: Tviter profil Milojka Spajica

Naime, on je stomatolog, a živi u Los Anđelesu i Spajić je mnogo vezan za njega.

Iako nema previše fizičke sličnosti među njima, mnoge dame neće ostati ravnodušne ni na drugog Spajića.

Milojko Spajić je rođen 1987. godine u Pljevljima. Poslije završetka školovanja u Gimnaziji, Milojko je kao stipendista japanske vlade, kroz petogodišnji program Monbukagakusho stipendija, prvu godinu studija završio na Osaka Univerzitetu, a zatim na redovnim četvorogodišnjim studijama diplomirao Ekonometriku i kvantitavnu ekonomiju na Fakultetu ekonomskih nauka na Saitama Univerzitetu.

U okviru razmjene jedan semestar proveo je i na najboljem kineskom tehničkom univerzitetu Tsinghua. Zvanje magistra stekao je, takođe kao stipendista, u Francuskoj na HEC Paris, koji je po Financial Timesu broj jedan škola u Evropi za finansije. Nakon toga osnovao je svoj start up, i radio u Tokiju i Singapuru, u globalnoj bankarskoj grupaciji Goldman Saks, ali i bio partner Venture Capital fonda u Singapuru. Pomenutu poziciju je napustio nakon skoro četiri godine, došavši u Crnu Goru.

Kako je izjavio sa svojom bivšom djevojkom sa kojom je zivio u vanbračnoj zajednici ima dijete.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar