Mlad mjesec u noći 6. I 7. oktobra će imati NEVJEROVATNU MOĆ

Mlad Mjesec donosi element vazduha i može biti gorivo za inspirativne ideje i nove načine razmišljanja o životnim stvarima. Jaki element vazduha takođe može pokrenuti vjetrove promjena, vodeći nas da otvorimo svoj um za nove mogućnosti.

Osim Mjeseca, u znaku Vage su Sunce, Merkur i Mars. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanju stvari sa obje strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života, pa svako dobija svoje parče kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije, pa posebno ga iskoristite za unapređenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

Na dubljim nivoima, energija Vage odnosi se na saradnju. Radi se o radu u harmoniji sa drugima, sa prirodom i sa cijelim životom. Ali, Vaga nas i opominje da sada ne treba da se trudimo da se dopadnemo drugima, da se pretvaramo i prilagođavamo kako bi u ljudima izazvali varnice. Sada je trenutak da se dopadnete sebi – baš takvi kakvi ste, bez vela zablude.

Mlad Mjesec donosi uvijek fantastično vrijeme za promjene i postavljanje temelja za nove navike, pa ako postoje stvari koje više ne funkcionišu u vašem životu, ovo bi bilo savršeno vrijeme da napravite neke izmjene i unesete više ravnoteže u svoj život.

Jupiter, koji trenutno putuje retrogradno u znaku Vodolije veoma je aktivan tokom mladog Mjeseca u Vagi. Kao planeta obilja, podsjeća nas da živimo u svijetu punom mogućnosti i da imamo izbor za sve u životu. Ukoliko budete dali sve od sebe postoji velika šansa za dodatnu zaradu i napredovanje na poslu.

Istog dana, 6. oktobra, kada je mlad Mjesec i Pluton počinje direktan hod i pojačava našu moć, energiju, percepciju. Pluton je planeta ponovnog rođenja i transformacije. Vrijeme je da počnete da ostvarujete sve ono o čemu dugo sanjate.

Kombinacija Plutonove i Mjesečeve energije podstiče vas da razmislite o transformacijama u svom životu. Budite ponosni na sebe kada ste otpustili i napustili ono što nije valjalo, a srećni zbog toga što ste imali hrabrosti da prigrlite nešto drugo.

Iskoristite ovaj novi mjesečev ciklus za stvaranje, pozitivne promjene i dupliranje svega što je dobro u životu.

Related posts

Ostavi komentar