Modna kritika Davida Ćurčića: Simonida je pogriješila odabir haljine, Tamaru odjeća čini starijom, a evo ko se najbolje obukao!

Mladi dizajner i stilista David Ćurčić prokomentarisao je stil naših političarki i iznio svoj stav kada je njohov način odijevanja u pitanju.

David Ćurčić

-Moram odmah da se ogradim da nisam upoznat sa političkom scenom Crne Gore, iako je Crnu Goru neopisivo volim- kaže Ćurčić.

Vesna Bratić:

– Fantastično. Jako mi se dopada kombinacija pepito dezena i pink boje, to mi je možda i omiljena kombinacija. Ono što takođe mogu da primetim jeste da je u pitanju jako negovana žena ! Osmijeh, njega, stil , sve je tu!

Simonida Kordić:

Korektno. Simonida je odabrala pogrešan model haljine za ovu prelijepu bisernu ogrlicu, neka za nijansu jednostavija haljina sličnog kroja kao i ove koju nosi . Cipele takođe , lepše bi bilo da su crne. Ono što mi se dopada jeste stav, vidi se da je u pitanja žena čvrstog karaktera.

Draginja Vuksanović Stanković:

-Okej je! Gornji dio je sasvim korektan, čak i vedar i lijepo osmišljen l, međutim pantalone mi odskaču. Prejak kontrast izmedju gornjeg i donjeg dijela odjevne kombinacije.

Jelena Borovinić Bojović:

-Rekao bih crnogorska Darija Kisić… Šalu na stranu , stil dame sa fotografije jednako mi se dopada kao i stil njene dvojnice u Srbiji. Odlično. Odgovarajuće za priliku, možda bih model obuće zamijenio. 

Tamara Srzetić:

-Ne znam na kojoj funkciji se nalazi Tamara, ali smatram da njena ljepota i njen personaliti ne dolaze do izražaja uz ovu garderobu, ne mogu da se odlučim da li je ovo čini zrelijom ili dosadnijom. Źao mi je , ali može bolje…

Related posts

Ostavi komentar