MODNI EKSPERTI SAVJETUJU: Ako poštujete ova 3 pravila uvijek ćete izgledati upeglano i luksuzno!

Jedna od stilskih lekcija koje uvijek predlažemo jeste kupovina komada koji će biti postojani i trajati dugo vremena. Međutim, pametna kupovina ne znači nužno da garderoba mora biti visokog cjenovnog ranga.

Premda pristupačniji brendovi nisu na zavidnom glasu, oni su ipak odredište na kojem često možemo pronaći odjevne predmete koje vredi kupiti. Naime, uz nekoliko savjeta koje možete pročitati u nastavku, pronađite i vi odjeću zahvaljujući kojoj će i vaše kombinacije uvijek odavati utisak luksuzne garderobe.

Odeća mora da vam pristaje savršeno

“Ukoliko neki odjevni predmet ne pristaje mom obliku tela onako kako bih ja željela, tada tu odjeću nosim kod svog lokalnog krojača – to je ključ”, kaže influenserka Marian Smih. “Kapute i džempere volim da nosim za broj veće”, dodaje ona.

Neutralne i jednostavne boje

„Moj prvi savjet bio bi da potražite neutralne boje ili barem jednostavne boje jer to čini da vaša odjeća izgleda chic, a dobra strana je i to što možete da je nosite češće nego odjeću sa printom”, ukazuje francuska blogerka Aida Badži Sané. “Bonus savjet? Odlučite se za vrhunske tkanine poput pamuka i vune”, zaključuje ona.

Imajte dobru osnovu

“Kada se osjećate dobro u nekoj odjeći, onda će i ta garderoba samim tim izgledati dobro. Uvijek je mudro imati nekoliko omiljenih krojeva za koje znate da djeluju pozitivno na vaše samopouzdanje, a zatim takvu osnovu nadograditi ostalim komadima”, mišljenje je Jatri Parabi.

Related posts

Ostavi komentar