Mokasine su se ponosno vratile na modnu scenu

Mokasine  su se ponosno vratile na modnu scenu, a već smo ih vidjeli na stopalima slavnim trendseterica poput Kejti Holms, Kaie Gerber, Hejli Biber, Lili Kolins…

Poznate zaljubljenice u modu rado ih kombinuju u svoje dnevne stajlinge, te su mokasinke pokazale nevjerovatno svestranim komadom koji sjajno izgleda u najrazličitijim odjevnim varijantama. Glumica Kejti Holms velika je ljubiteljka ovakvih modela cipela, a najradije ih nosi s farmericama udobnih, širih krojeva, baš kao i manekenska zvijezda, Kaia Gerber koja se odlučila za prestižne Gučijeve mokasine.

Osim što su ih u svoju ponudu uključile poznate modne kuće, mokasine su preplavile i ponudu i u prodavnicama sa pristipačnijim cijenama.

Najtraženiji su svakako klasične varijante u bež, braon ili crnoj, ali sve su popularniji i odvažni modeli s ukrasnim lancem ili čak u upečatljivim bojama.

Mokasine takođe vuku svoje korene iz muške garderobe te ih najčešće povezujemo s gik šikom ili pak s legendarnim izgledom Majkla Džeksona u kombinaciji s belim čarapama.

Mokasine mogu dati elegantan pečat svakom stajlingu, a bez problema ih možete nositi i s haljinama, odijelima, farmericama…

Ako se dvoumite oko mokasina zato što vam je teško da zamislite kombinacije u kojima biste ih nosili, neka vas inspirišu nenadmašni stajlinzi poznatih modnih ikona s Instagrama.

(stil)

Related posts

Ostavi komentar