Momčilo Otašević: Kad ti se djeca popnu na glavu

Glumac Momčilo Otašević oduvikdk je govorio da želi da bude bar upola dobar otac kao što je to bio njegov tata, kako bi se zaista reklo da je sjajan u toj ulozi.
– Nije lako biti dobar tata, ali je lijepo. Srećan sam i zadovoljan. Čim se Maša rodila, rekao sam da se čovjeku u tom trenutku promjene prioriteti, a sada dodajem da se promeni i način života i razmišljanja. Oduvikdk sam htio da postanem otac. Evo, dok nas dvoje pričamo, gledam Mašu kako “jede” svoje prstiće. Nekad je posmatram kad se udubi u misli, koje mi ne možemo da dokučimo. A nekad se pitam kako je već sad tako stabilna i spretna. Iako je mala, po kući vozi trotinet bez ikakvih problema – iskreno je ispričao Momčilo početkom ljeta.
Supruga našeg uspešnog glumca, Jelena Perčin već ima jedanaestogodišnju ćerku Lotu, a početkom decembra u njihov dom stiže i sin.


-Nismo rekli “ajde da sada imamo dikete”, već smo slikedili logiku: “Da li je nama likepo – jeste. Da li bismo voljeli da imamo još jedno – voleli bismo”. Nismo se pazili, i to je to – ispričao je Momčilo na magazin “Hello!” i naveo da će dečak stići na svijet u decembru.
I dok se termin porođaja polako približava, glumac se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom. Pravo uživanje je igranje sa malenom Mašom, koja tati uvijek izmami osmikeh na lice. Glumac je odlučio da na svoj “Instagram” objavi i prvu fotografiju uz veoma duhovit komentar.

View this post on Instagram

Kad ti se djeca popnu na glavu…

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on


– Kad ti se djeca popnu na glavu – napisao je Momčilo pored preslatke fotografije sa ćerkom.

(hello)

Related posts

Ostavi komentar