Momčilo Otašević: Radujem se sinu

Glumca Momčila Otaševića domaća publika ima prilike da gleda u seriji „Drugo ime ljubavi”, koja se emituje na TV Prva, a od septembra će biti u glavnoj ulozi u „Beležnici”, rađenoj po motivim romana „Beležnica profesora Miškovića” Ratka Dmitrovića.

On će u Beogradu biti do decembra, te je stalno na video-pozivima sa svojom suprugom Jelenom, ali i ćerkom Mašom, za koju je mnogo vezan i koja je tatina mezimica.

– Na Cetinju su kod mojih. Pola sata od mora, pola sata od jezera, pola sata od rijeke. Svi su mi dole. Maša trči po Njegušima, po Cetinju. More je prazno, pa i tamo može da uživa. Mirniji sam i srećniji jer znam da nisu na betonu. Veliki grad, asfalt, nije mi to bila dobra opcija. Ovako Cetinje – Njeguši – Budva, sve je to blizu. Đed i baba s unukom uživaju i to je prava fešta. Non-stop su zajedno, samo mene nema – emotivno za „Blic” govori Momčilo Otašević.

Tokom pandemije Momčilo je saznao divnu vijest da očekuju drugo dijete, te da će do kraja godine dobiti sina. Na pitanje da li je kao svaki Crnogorac potajno priželjkivao da to bude dječak, Otašević je odgovorio:

– Iskreno, ne. Kao u smislu razmišljanja produženja loze, prezimena i tih nekih stvari vrijednosti duha u kojem sam vaspitavan, da. Ali kada je došao nalaz i na tom testu je pisao pol, žena mi je rekla: “Je l‘ si spreman”, rekao sam, „da! Je l’ curica još jedna?” Odgovorila je: „Nije, sin je.“ Bukvalno kada me je pitala jesi spreman, očekivao sam da će reći curica, jer uživam sa Mašom.

Kako provodi vrijeme u Beogradu, a nedostaju mu porodica, Momčila smo pitali da li će porodica dolaziti tokom ovih mjeseci kod njega.

– Ja sam ovdje, radim. Moraću da odem do Zagreba za koji dan da završim neke obaveze. Bitno je da su svi dobro i zdravo- rekao je on.

Rad mu ne pada teško, pa je spreman da radi i 24 časa ako treba zbog porodice da im obezbijedi ugodan život.

Related posts

Ostavi komentar