Najpopularniji zimski trendovi ove sezone

Elegancija i udobnost su reči kojima možemo opisati trendove koji su aktuelni ove zime.  Bez obzira da li ste neko ko prati modu i modne savete ili oblačite ono u čemu se osećate opušteno, sigurno je da nećete odoleti najnovijim zimskim trendovima. Sigurni smo da će vas  bar jedan komad oduševiti. Onaj zbog kojeg ćete stajati u redu za vreme sezonskog sniženja.  

Mi vam predstavljamo komade koji su se do sada izdvojili:

Bež i crni kaputi idu u zaborav!

Potpuni hit ove sezone su dugački kaputi u jarkim bojama. Boje koje dominiraju jesu kraljevsko plava i vatreno crvena. U samom vrhu je i ljubičasta boja kaputa. Pronađite boju koja vama najviše pristaje, a monotone kapute bež i crne boje zamenite jarkim bojama.

Probudite romantičnost i tajanstvenost uz šešir!

Drugi potpuni trend su šeširi. Nekada su predstavljali luksuz i glamur, a danas su neizostavni deo svakog stajlinga. Ove sezone imate veliki izbor modela šešira, za svačiji ukus i svaku modnu kombinaciju. Popularni su u svetlo sivoj, krem i crnoj boji. 

Pantalone su hit sezone!

Uske pantalone sa prorezima na kraju nogavica zasigurno će obeležiti zimu. Sigurni smo da znate o čemu pričamo. Morali ste ove nesvakidašnje pantalone videti bar na fotografiji. Na prvi pogled možda čudne ali sjajne za kombinovanje. Od svakodnevnih, kežual kombinacija do potpune elegancije.

Budite privlačni i u oversized pamučnoj trenerci!

Must have ove sezone je i oversized pamučna pidžama. Međutim, potpuni je hit upravo zbog svoje multifunkcionalnosti, možete da je nosite u kući dok odmarate ili u izlazak, svakako će ostaviti pečat i svi prisutni će vas primetiti. Svojim krojem pravi udobnost, a dizajnom vas čini privlačnom.

Tekst: Branislava Skakavac, foto:instagram

Related posts

Ostavi komentar