Nikšićanka Ivana Čupić odnijela titulu druge pratilje u Bejrutu, sada odlazi da radi ovdje!

Ivana Čupić godinama uspješno gradi modnu karijeru na pistama u Crnoj Gori, ali i u inostranstvu. Nakon brojnih svjetskih takmičenja i ostvarenih uspjeha, na nedavno održanom Miss Tourism Universe u Bejrutu odnijela je titulu druge pratilje.

“Takmičenje Miss Turizma Univerzuma, sa sjedistem u Bejrutu, odrzano je u periodu od 5. do 15. oktobra. Takođe, svrstava se u top 5 takmičenja za ljepotu na svijetu i ima svoju dvadesetogodišnju tradiciju. Učestvovalo je 50 djevojaka iz raznih zemalja svijeta. Dugo sam u svijetu modelinga i podrazumijeva se da to za sobom vuče veliku dozu ambicije u meni, ali nikada nisam dozvolila da me ista pretvori u svoga roba. Što ne znaci da sam tu stala, već sam se borila svakoga dana iznova za titulu djevojke koja je dostojna da predstavi svijetu našu malu, ali najljepšu državu na svijetu, pa samim tim i za to dobije krunu”, priča Ivana za Onogošt portal.

U izuzetno teškim uslovima koji su nastali kao posljedica pandemije, kako kaže, sami uspjeh je što se takmičenje uopšte održalo.

“Broj dana održavanja je skraćen, ali zaštite od virusa, svakodnevnih kontrola, testova i brige o nama, nam nije falilo. Mislim da bi svaka cura na mom mjestu bila zadovoljna, tako da je suvišno da pričam o tome, ali dodala bih samo da ovo nije samo moj uspjeh već i uspjeh moje zemlje, za koju mnogi nisu čuli da postoji a izrazili su želju da dođu da je posjete, dok pojedini su ubijeđeni da je fotošop prisutan na pejzažima naše zemlje”, navodi ona.

Tokom finalne večeri, kako je kazala, nosila je kreaciju poznate turske dizajnerke, ali tokom svih prethodnih večeri, za njen ručno odrađen stajling, za posebne prilike, zadužena je bila naša poznata dugogodišnja kreatorka Lidija Burić.

Sada će se, kako kaže, više posvetiti modelingu koji nekada zanemari. Naime, svoju modnu karijeru za sada nastavlja u Instanbulu gdje joj se otvorila mogućnost za život i rad.

“Pista je moja najveća ljubav, a ne izbori ljepote. Ostala sam u Istanbulu na duže vrijeme, u gradu o kom od malena maštam da živim, i sada se neću zadovoljiti ostvarenjem te želje već dati sve što je u mojoj moći da izgradim sebe i na ovom području, u sferi modelinga”, najavljuje ona.

Podsjetimo, Ivana je sa 19 godina zakoračila u svijet modelinga, tačnije debitovala na reviji naše poznate kreatorke Jelene Đukanović.

“Do tada scena je bila moja istinska ljubav, ali nisam imala tačno viđenje za koju ću se opredijeliti. Nakon svoje prve revije, shvatila sam da je ovo poziv kojim ću se u budućnosti baviti i eto, to traje skoro deset godina. Naravno, nije bilo lako nekada pripremiti se za neki angažman ili prihvatiti poraz na istom. Ne stigne se u jednom pravcu do svjetskih angažmana, treba godina i iskustva u radu, kao i u svemu. Strpljenje, upornost i vjera su ključni faktori. Ali ipak mislim da, ako nesto u životu istinski želite, obistiniće vam kada dođe vrijeme za to”, zaključuje ona.

(onogost.me)

Related posts

Ostavi komentar