Nina Petković: Bilo je uspona i padova, pauza, ali to je život!

Prije 13 godina u muzičko-takmičarskom šouu “Operacija Trijumf” imali smo priliku da upoznamo talentovanu Ninu Petković iz Crne Gore. Nakon ovog takmičenja nismo imali priliku da je vidimo na ovim prostorima, ali sada je ponovo posjetila našu zemlju i otkrilo šta se u njenoj zemlji dešavalo od “Trijumfa” do danas.

Iz takmičarskog šoua uglavnom je u kontaktu i posjećuje se sa koleginicom Anom Bebić, te su se i vidjele i družili sa pjevačicinom djecom.

Kako kaže “Opracija Trijumf” joj je pomogla da se afirmiše, prestavila je sebe i pronašla svoju publiku.

– Bilo je uspona i padova, pauza, ali to je život. Borimo se. Drago mi je što sam učestvovala u “Operaciji trijumf”, tada mi je bilo strašno kada su mi rekli da tamo ostajemo 100 dana sa nepoznatim ljudima, ali eto, sada ti ljudi nisu nepoznati, to su moji dragi prijatelji – rekla je Nina, koja je prije korone radila na kruzeru kao pjevačica u jednom bendu, gdje ju je pandemija uhvatila, pa je morala u njemu da bude u izolaciji:

– Ostala sam dva mjeseca duže od ugovora, brod je bio vezan na Tenerifama, tamo smo morali da ostanemo, ali to je bila jedna pozitivna stvar. Sačuvali smo sebe od drugih i druge od sebe, jer niko tada nije mogao da uđe na brod. Ta dva meseca nismo mogli da izađemo, da donesemo koronu kući, tako da je bilo bezbedno – rekla je pjevačica i dodala da je dobila poziv i da se uskoro ponovo vraća na kruzer.

Nina je nedavno nastupala na hrvatskom festivalu “CMC” sa pjesmom “Predugo”, a na isti se prijavila na nagovor oca koji nažalost više nije među nama:

– Njemu je posvećen moj nastup na festivalu. Sve vrijeme me je držala njegova snaga i činjenica da me je on sam prijavio na festival, doduše nije znao da je pjesma prošla, jer je u to vreme bio u bolničkoj postelji kada su meni javili. nažalost, nisam stigla da mu javim da je pjesma prošla, a poruka koju sam pročitala ostala je nepročitana, ali znam da je on to negdje sve propratio – rekla je pevačica, kojoj su poslije teških dana stigla i lijepa dešavanja, pa je potpisala ugovor sa jednom hrvatskom izdavačkom kućom i uskoro izdaje svoj album.

(Kurir)

Related posts

Ostavi komentar