Nina Petković: Sreća je i kad imaš sa kim da podijeliš svoje male i velike pobjede

Ona je jedna od naših najboljih ženskih vokala. Svojim prepoznatljivim vokalom, ljepotom i šarmom Nina Petković je osvojila publiku i van granica Crne Gore. Neko vrijeme je na insistiranje menadžera iz inostranstva provela vrijeme na kruzeru gdje je i tamošnja publika uživala u pjesmama koje je izvodila na engleskom jeziku.

-Pokušavam da iskoristim vrijeme koje imamo što produktuvnije. Radim na nekim novim idejama, sklapam neke nove melodije i tekstove, a uporedo je u procesu i izdavanje albuma, pa i za to moram da se pripremam… Pored toga pravim, nazovimo, neku vrstu improvizovanog studija, tj. ambijent u prilagođen stvaranju… Da ne zaboravim, ovih dana smo sklopili neoficijalni spot za moju najnoviju pjesmu “Dance till I die”, a sklopljen je isključivo od scena sa mojih nastupa na kruzeru tokom pandemije i izolacije, kao i nekih fotografija iz svakodnevnog života tokom te moje izolacije. Spot je, kako sam navela, neoficijalni, ali za mene su ovi snimci jako vrijedni, tako da bih željela da publika preko društvenih mreža doživi bar dio tog našeg iskustva tokom izolacije. Takođe, imam i snimak probe (na brodu) na kojoj smo cure iz teatra i ja sklapale i vježbale koreografiju za “Dance till I die”, to će mi uvijek biti draga uspomena, ali odlučila sam i to da podijelim sa ljudima koji prate moj rad- kaže za portal “Magazinnina” lijepa pjevačica.

Prema Ninim riječima, dugoočekivani album će se uskoro naći na tržištu kako u Crnoj Gori, tako i u regionu.

-Konačno, nakon dugog perioda i nekoliko pregovora, album je u procesu izdavanja. Detalje još ne mogu da podijelim sa vama, ali uskoro hoću… Neke od pjesama su već objavljene, tj izvedene na nekom festivalu i Montevizijama, a ima i novih, do sada neobjavljivanih. Ima i bržih i balada- naglasila je ona.

Iako su nastupi za sada oslabljeni, Nina se trudi da ga iskoristi na pravi način. Međutim, Nina kao neko ko je poznat da pravi odličnu atmosferu na nastupima i dalje dobija ponude za nastupe širom Crne Gore.

-Kao što svi znamo, u smislu nastupa, nastupio je “gluvi” period…. U smislu stvaranja (što je za mene takođe dio posla) je idealno vrijeme za iskoristiti- kaže ona.

Lijepa pjevačica je pet godina u skladnom braku sa Sanjinom, a na pitanje da li je ljubav pokreće, duhovito je odgovorila.

-Pokreće i okreće…

Nina nam je otkrila šta za nju predstavlja sreća.

– Zdravlje je sreća, na prvom mjestu. Sada, više nego ikada, toga smo svjesni. Možda ćemo sada, ako imamo imalo svijesti, malo bolje razumjeti ljude koji se bore sa ovim ili onim zdravstvenim problemom oduvijek, imati malo više empatije… Sreća je i kad imaš sa kim da podijeliš neke svoje male/velike pobjede- zaključila je ona.

R.Novaković

Related posts

Ostavi komentar