Nina Seničar isprozivala Air Montenegro: Izbjegavajte da letite sa njima!

Nina Seničar isprozivala Air Montenegro: Izbjegavajte da letite sa njima!

Atraktivna voditeljka i glumica Nina Seničar uživala je u jednom luksuznom ljetovalištu u Crnoj Gori sa suprugom Džejem i ćerkom Norom.

I dok je pošteno izreklamirala to mjesto i imala riječi hvale za sve što je vidjela, ipak bila je oštrija kada je riječ o našem avio prevozniku.

Nina je “tvitnula” da treba izbjegavati da se vozite sa Air Montenegrom ne objasnivši šta ju je posebno “pogodilo”, a onda isti status objavila i na Insta storiju.

Inače, Air Montenegro ima kako su kazali tehničkih problema, u sred turističke sezone, pa su letove iz Podgorice obavljali iz Tivata.

Iz „Air Montenegra“ su obavijestili putnika da će njihov avion Airbus 320 usljed tehničke neispravnosti, biti van saobraćaja u narednih nekoliko dana, što će usloviti promjene u redu letjenja nacionalnog avio-prevoznika, kao i moguća kašnjenja.

“Kao odgovorna kompanija, kojoj su bezbjednost putnika, ali i efikasnost prioriteti, Air Montenegro u saradnji sa partnerima čini sve da se iznađe najbolje rješenje kako bi se prevezli svi putnici i realizovali planirani letovi uz što manja kašnjenja”, navodi se u saopštenju.

Kazali su da se normalizacija saobraćaja očekuje naredne sedmice, a podsjetili su putnike da se prije putovanja o svim letovi.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar