Oglasila se Danijela poslije saznanja da Petar očekuje dijete sa Hanom: “Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih”

Danijela Martinović je na društvenim mrežama objavila simboličnu poruku nakon što se saznalo da će njen bivši Petar Grašo i njegova nova djevojka Hana Huljić postati roditelji.

“Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz istoriju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im tapše. A istoriju su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori”, odlomak je Danijeline knjige koji je podijelila u svojoj priči na Instagramu.

Danijela je nedavno gostovala kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina”Samo opušteno”, u kojoj je komentarisala i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze

“Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, ‘u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći ‘živote, dobar ti dan”. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari koje za sebe nisam mogla zamisliti niti sanjati”, rekla je Danijela.

Related posts

Ostavi komentar