Parfemi koji će biti hit ove godine

Parfem koji nosimo često ostavi jak utisak na druge poput onoga što obučemo. Zato je dobro znati koji će to mirisi biti najpoželjniji u 2022. godini, a već su u prodaji.

Celine Rimbaud

Francuski dizajner Hedi Sliman crpio je inspiraciju iz strastvenog rada pjesnika Artura Remboa. Prefinjene note lavande sa slikovitih polja u Provansi daju meke nježne tonove koji se susrijeću sa slojevitim dubinama kraljevskog cvijeta irisa.

Ovaj uniseks parfem odiše elegantnom jednostavnošću i bezvremenskom sofisticiranošću, te je sjajan izbor ako biste da mijenjate parfem.

Aerin Mediterranean Honeysuckle Mimosa

Prvi miris za 2022. bogate nasljednice i poslovne žene Erin Loder uspio je da uzdigne cvijet mimoze do apsolutne sofisticiranosti.

Miris crpi inspiraciju iz proljeća na francuskoj rivijeri, obuhvatajući živahne boje slavne arhitekture duž Azurne obale, sa sve očaravajućim vrtovima u okruženju.

Note tuberoze, grejpfruta, bergamota, pa čak i nagovještaja drvenastog vetivera, nude čistu harmoniju.

Diptyque Eau Rose

Ograničeno izdanje u saradnji sa čuvenim cvjećarom Maurisom Harisom iz Los Anđelesa je divan spoj klasičnog mirisa ruže i mirisa rascvjetanih zelenih polja punih kamilice, artičoke i ličija.

Za one koji vole ruže, to je klasičan parfem sa pravom količinom mirisa, dovoljno lagan da se može nositi tokom dana i dovoljno snažan za uveče.

Takođe, za one koji vole čist, cvjetni i prefinjen parfem, ovo bi mogao da bude novi omiljeni miris.

Telli Swift D’Telli

Hrabar i sjajan uniseks miris koji manifestuje uzbuđenje, avanturu i senzualnost nosi potpis Teli Svift. Ovaj parfem je bogat ukusom, ali istovremeno ostaje mek i magnetičan.

Gornje note crvene mandarine i šafrana pomiješane su sa marokanskim jasminom, sandalovinom i bijelim mošusom. D’Telli je najbolji za noćne izlaske – ili za nezaboravnu, intimnu večeru, pišu na sajtu wmagazine.com.

Related posts

Ostavi komentar