Podgoričanka Una Mugoša je top model Balkana: Osjećaj je predivan

Podgoričanka Una Mugoša na tek završenom takmičenju “Mis Balkana” u Banjaluci osvojila je titulu – top model Balkana. Takmičenje je okupilo oko 40 učesnica iz skoro svih država na Balkanu, a Mugoša je nastavila da niže uspjehe u oblasti modelinga.

Podsjetimo, agencija Miss Monte, vlasnik licence za odabir mis Crne Gore, početkom 2021. internim izborom odlučila je da Mugoši dodijeli titulu mis eko, na osnovu čega je u martu predstavljala domovinu na svjetskom izboru Miss Eco International u dalekom Egiptu.

Da važi za velikog talenta u polju modelinga Una je potom potvrdila i osvojivši titulu mis Intercontinental Montenegro, a trijumf u Banjaluci pokazuje da od pobjedničkih ambicija ne odustaje ni u 2022.

Nakon noći za pamćenje, novopečeni top model Balkana za CdM kaže da se osjeća predivno.

“Drago mi je što se Crna Gora ponovo istakla, ovog puta među državama Balkana. Predivan je osjećaj predstavljati svoju zemlju u svijetu, mada je veliki izazov postići dobar rezultat i na našoj teritoriji. S obzirom na to da iza sebe imam već dvije velike titule, svakako sam očekivala dobar plasman i na ovom takmičenju. Sadašnjost uvijek treba gledati kao priliku i stepenik ka najljepšoj budućnosti, zato je veoma važno dati sve od sebe upravo sada, u ovom trenutku”, poručuje Mugoša.

Related posts

Ostavi komentar