Položaj planeta u maju, promjene za četiri znaka

Početak maja dočekujemo sa zanimljivom konstalacijom planeta na nebu, tako da ćemo imati Sunce, Uran, Merkur i Veneru u Biku, a Mars će ući u Raka.

Ovakva konstalacija planeta dovodi nas u situaciju da promišljemo mnogo više o potezima koji su nam važni, ali i da brinemo o finansijama. Uz uticaj Marsa iz Raka u maju mjesecu, uvidjećemo da svemu pristupamo emotivnije, pa će porodični momenat biti ključan u donošenju odluka.

Svaka naša akcija uključivaće i emocije što će biti frustrirajuće, naročito ukoliko ste Rak u horoskopu. Maj mjesec je važan za Bikove, Jarčeve, Djevice i Rakove.

BIK

Pred vama je period u kojem ćete doživjeti kompletnu transformaciju. Mnogo toga će vam se dešavati odjednom, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Prihvatite promjene koje dolaze jer će biti dobre za vas. Uz uticaj Urana učite kako male promjene u svakodnevnim odlukama mogu da vam donesu bolje sjutra. Lako ćete se zaljubljivati, a posao će vam ići od ruke. Maj je vaš mjesec i nemojte da se protivite toliko autoritetu na poslu, jer zbog uticaja Saturna iz Vodolije teško pravite kompromise na radnom mjestu.

RAK

Naglašeno polje Bika donosi vam ostvarenje nečega što ste željeli i što vam svakako pripada. Međutim, Mars u vašem znaku ukazuje na veći stres i nervozu i bespotrebno opterećivanje porodičnim i emotivnim stanjima. U pojedinim momentima nećete moći da doneste racionalnu odluku jer će vas nešto kočiti da uradite ispravnu stvar. U maju ćete biti srčani znatno više nego inače. Odnosno, kroz život će vas voditi emocije koje će varirati od bijesa do inicijative.

JARAC

Planete u Biku vam donose ljubav. Konačno će neko uspjeti da poruši vaš ledeni zid koji ste gradili godinama, a vama će prijati više zabave u životu. Očekujte više izalazaka na mjesta javnosg tipa, ali i kreativan period u kojem ćete zablistati na poslu. Ukoliko ste u braku, uz Mars u Raku očekujte da će partner često imati potrebu da vas krivi za probleme iz prošlosti.

DJEVICA

Položaj planeta vam odgovara za za putovanja. Ovo je prilika da promijenite sredinu i naučite nešto novo o životu. Ukoliko ste mladi, planete vam donose priliku da na lak način naučite ono što trebate i usavršite svoje znanje. Odličan period za sve Djevice koje studiraju. Ukoliko ste razvedeni, položaj planeta vam donosi novo poznanstvo. Mars u Raku ukazuje da ćete u maju imati situaciju da prijateljima treba pomoć od vas.

(Direktno)

Related posts

Ostavi komentar