Raspored rada Doma zdravlja Glavnog grada u periodu praznika

U Domu zdravlja Glavnog grada, za vrijeme Vaskršnjih praznika, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima “Blok V”, “Nova Varoš”,”Konik”, “Tuzi” i “Zeta”, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

“Izabrani doktor za odrasle će raditi u zdravstevnim objektima: “Blok V”, “Nova Varoš” i “Konik”, od 07 do 21 h. Izabrani doktor za odrasle u zdravstvenim objektima “Tuzi” I “Zeta” će raditi u dane praznika od 7 do 14h. Izabrani doktor za djecu će raditi u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u kontinuitetu, 24 h dnevno”, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Podgorica.

Iz ustanove navode da zdravstvene usluge, u Covid centrima Izabranog doktora za odrasle ZO” Donja Gorica” i Izabranog doktora za djecu ZO “Tološi” će se pružati u vremenu od 10 do 17h. Uzorkovanje laboratorijskih nalaza za Covid pacijente će se vršiti u Covid ambulantama takođe u vremenu od 10-17h.

Napominju da će  snimanje Rtg pluća za Covid pacijente vršiti ZO “Stari aerodrom” u periodu od 10 do 12h za vrijeme praznika .

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu “Blok V” će raditi od 07 do 21 h. Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima” Blok V” i “Konik, u periodu od 07 do 19 h, dok će se terapija, po nalogu Izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 07 do 19 h”, zaključuju iz te zdravstvene ustanove.

Related posts

Ostavi komentar