Razlozi zbog kojih neke žene privlače pogrešne muškarce

Pod “pogrešnima” mislimo na onu toksičnu vrstu muškaraca, koja ljepši pol uvijek bez razloga ostavlja slomljenog srca, a najčešće bez razloga i bez obrazloženja.

Ukoliko želite da stanete na put lošim izborima, pogledajte pet razloga zbog kojih ste magnet za pogrešne muškarce.

Nemate samopouzdanja

Kada neko ima nisko samopouzdanje, to se vidi. Ako vi ne volite dovoljno sebe, ni takvi momci ne osjećaju potrebu da vas vole.

Ukoliko sebe ne cijenite dovoljno, vrlo lako možete da postanete žrtva nečije “otrovne ljubavi”. Žene sa visokim samopouzdanjem su nedostižna kategorija za ovakve muškarce, zbog čega i biraju one koje misle da ne zaslužuju bolje.

Previše ste fini

Vaša dobrota i vaša učtivost jesu kvalitetne osobine, ali su isto tako i nešto što će veoma lako da iskoriste pogrešni muškarci.

Oni su osobe koje znaju da vi niste neko ko će se žaliti na njihovo ponašanje, ali i da im nećete vratiti istom mjerom.

Previše ste empatični

Toksični momci će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u djevojci koja je suviše empatična. Ukoliko je ona voljna da strpljivo sluša sve o njegovim problemima i da ga ne osuđuje, on kraj sebe vidi idealnu osobu za olakšanje duše i savjesti, ali ne i partnera.

Iako je empatija dobra osobina, važno je da znate da ne bi trebalo svakom da pokušavate da pomognete, niti da imate razumijevanja za sve.

Imate neralna očekivanja o ljubavi

Romantične slike o ljubavi u vašoj glavi su one koje vam možda najviše prave problem. Vi u muškarcima vidite “ranjene zvijeri”, koje se u vašoj glavi pretvaraju u prinčeve, ali u realnosti nije tako.

Tek kada odstupite od ove ideje, i oni će od vas.

Razočarani ste u ljubav

Ukoliko imate tendenciju da privlačite pogrešne momke, vrlo je vjerovatno da vam je neko u prošlosti slomio srce.

Nije lako izliječiti srce koje pati zbog ljubavi, a toksični muškarci jednostavno mogu da “namirišu” takve stvari.

Oni znaju da mogu da iskoriste to što ste trenutno ranjivi i što vam je potreban neko da kaže par utješnih riječi. Međutim, na kraju vaše srce ne biva izliječeno, već zdrobljeno na još sitnije komade.

(telegraf)

Related posts

Ostavi komentar