Retrogradni Merkur i pun Mjesec u isto vrijeme, evo šta nam donose

Mnogi će se ovih dana osjetiti i euforično i izmoreno, budući da će zbog zvijezda biti nestrpljivi, imaće snažnu želju za brzim napretkom, ali surova realnost može da kaže drugačije.

Naredni dani, pod kontradiktornim uticajima, nekima će donijeti olakšanje, a drugima još više naglasiti frustracije, koje lako mogu da prerastu u bijes, prenosi sajt Animamundiherbals.com.

U ove dane bilo bi dobro da svi malo usporimo i vrijeme iskoristimo za sebe, da se zagledamo u svoja osjećanja i racionalizujemo ih. To nekima neće prijati jer će na površinu isplivati manje prijatni doživljaji, poput ljubomore, osjećaja odbijanja, izdaje, pa mogu da se osjete ranjivim.

Takođe, uoči punog Mjeseca 28. januara, napetost raste, pa je moguće da ćete biti osjetljiviji nego inače. Moguće je da ćete se svađati sa ukućanima, pa posebno pripazite na komunikaciju s drugima. Na sve to, vrlo je vjerovatno i da vam stara ljubav zakuca na vrata, pa su moguće i nesuglasice sa sadašnjim partnerom.

Da sve bude intrigantnije, u subotu Merkur kreće retrogradnim hodom prvi put u ovoj godini. A to uvijek znači dodatni oprez. Do 20. februara sve će ići znatno sporije nego inače, mnogi planovi će se izjaloviti, moguće je da će nam se činiti da nam jednostavno ništa ne ide od ruke.

Kada krene retrogradni Merkur, tada ne treba počinjati nove poslove, potpisivati ugovore, kupovati vrijednosti, ali ono što je unaprijed dogovoreno se može ostvariti.

Takođe, ovaj period je idealan za ponovno preispitivanje planova, projekata, obaveza. Unesite neophodne izmjene u svoje projekte, prilagodite se promjenama.

U krajnjem slučaju, ovaj period donosi i dosta toga oslobađajućeg, pa je moguće da ćete se riješiti onoga što vas sputava. Neće sve ići lako, mogući su nesporazumi, ali biće bolje ako se reorganizujete i dalje krenete čistog računa.

(ddl)

Related posts

Ostavi komentar