Sada smo otkrili zašto Ana Mihajlovski ima vedar duh i zategnutu liniju

Uprkos lošem vremenu za sve ljubitelje trčanja ipak se održava “Podgorica Millennium Run” koji je okupio stotine građana kako iz Crne Gore tako i regiona.

Kako je ranije najavljeno manifestacija Podgorica Milenijum ran, okupiće danas 1.250 učesnika iz 32 države svijeta.

U okviru manifestacije biće održan 29. Podgorički maraton i 25. Prvenstvo Crne Gore u maratonu i polumaratonu za muškarce i žene.

Među učesnicima je lijepa i harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski, a sada nam je tek jasno zašto je uvijek pozitivna i vedrog duha.

Trčanje oslobađa stresa, puni pozitivnom energijom, a ako pogledate Aninu figuru dovoljno govori i koliko dobro utiče i na izgled.

Kada su je ranije pitali koliko i kako maraton utiče na nju, Ana je za “Hello” tada rekla:

– Najveća je lekcija za prevazilaženje teških trenutaka. Najbolji opis našeg životnog puta, koji je nekada veoma težak, ali je u svakoj fazi vrlo važno ostati dosledan, istrajan i uporan, a prije svega strpljiv. 

Ona je dodala kako su djeca reagovala kada im je saopštila da će trčati polumaraton.

P-onosni su na mene. Čak je i starija ćerka počela da trči, dok je mlađa rekla da će sljedeće godine prvih pet kilometara preći sa mnom. Mislim da ih je ovo inspirisalo na mnoge načine, jer sam ja prethodna tri mjeseca dobrim delom život podredila toj zamisli. Nije nimalo lako kada u ovim godinama krenete u takav poduhvat.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar