Sada znamo na koja lijepa i otmena: Ovo je majka Marije Vicković

Naša glumica Marija Vicković koju je publika zavoljela u domaćim serijima “M(j)ešoviti brak”, “Greh njene majke”, “Miris kiše na Balkanu”, “Vojnoj akademiji” i “Radio Milevi”, trenutno odmara u Crnoj Gori.

Ona ja na svim Instagram storiju objavila fotografiju sa porodičnog ručka gdje joj društvo pravi majka.

-Kad sam počela sa bendom da pjevam svi su rekli – s obzirom da ti znamo porodicu, šta si do sada čekala. A ja do polaganja prijemnog na Akademiji nisam ni znala da umijem da pjevam. Sestra me je spremala za prijemni. Pjevala sam, a ona me je pratila svirajući klavir. Tada mi je rekla da užasno falširam, ali da imam dobar glas i sluh. Kad sam pošla na prijemni, bila sam jako stidljiva. Ušla sam u uži krug i nakon osam dana vježbanja potpuno sam se oslobodila u pjevanju, jer su me svi pohvalili. Tokom studiranja morala sam da pjevam. Boravila sam u Njujorku i tamo sam imala časove mjuzikla. To mi je bilo najinteresantnije, jer jako volim muziku. I prije par godina povezala sam se sa jednim drugom koji svira gitaru i tako sam počela sa bendom da pjevam. Na repertoaru su najčešće džez, muzika iz filmova, sving…- govorila je za Monitor ranije Marija.

Inače, kada su je pitali da li vjeruje u brak, Marija je rekla:

-Vjerujem u odnos dvoje ljudi koji proističe iz poštovanja i prijateljstva dok u brak ne vjerujem. Za mene je brak precijenjen pa samim tim nikada nisam ni maštala o tome.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar