Sin Branimira Gvozdenovića zaprosio glumicu Mariju Karan

Poznata glumica Marija Karan, već duže vrijeme uživa sa Markom Gvozdenovićem, a kako prenose regionalni mediji, on ju je zaprosio dok su zajedno boravili u Crnoj Gori.

Sin crnogorskog političara zaprosio glumicu Mariju Karan

”Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lijepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cvjeta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, posle nekoliko mjeseci braka, pa je ispalo da je Marija “kriva”. I jedno i drugo su željeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je” priča izvor.

Podsjetimo, čovjek koji je osvojio Marijino srce zove se Marko i sin je jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspješno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na ljeto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, piše “Story”.

Related posts

Komentar on “Sin Branimira Gvozdenovića zaprosio glumicu Mariju Karan

  1. Marijica

    Ne znam zašto mediji daju prostor ovim ljudima…Ko su oni ? Da li se ona ovaj način skreće pažnja sa nečega drugog što prikriva TATA Branimir? Potpuno nelogi;no da je ovoliko pažnje izazvalo to što se vjerio Marko . Veliki posao! Ima tu nešto iza što ova vijest prikriva.

Ostavi komentar