Slaviša Čurović: Razvod je budalaština

Umjetnik iz Crne Gore koga sada gledamo u ulozi Orlanda u seriji “Igra sudbine” iako i sam razveden smatra da je razvod budalaština.

“U društvu gdje je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gdje je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dvije stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod, rekao je Slaviša u intervjuu za Novosti koji je ustalasao javnost.

Sa bivšom suprugom glumicom Tijanom sa kojom ima 15-godišnju kćerku ostao je u odličnim odnosima.

Nakon svega, siguran je da je razvod budalaština i da po hrišćanskim i crkvenim pravilima treba trpjeti.

” Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, al ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego djece, pa se poslije pitamo što nestajemo kao narod.

Glumac koji sa ponosom ističe da je  iz Crne Gore gostujući prošle godine u emisiji „Praktična žena“  otvorio je dušu i osvrnuo se na svoju prošlost, a njegova ispovijest malo koga je ostavila ravnodušnim.

-Prije šest godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovdje u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo – rekao je nesuđeni bokser.

Related posts

Komentar on “Slaviša Čurović: Razvod je budalaština

  1. Rade

    Ostavio je ženu jer joj je bio važniji pas od njega. Posle 7 godina joj se vratio zbog ćerkinih suza. Sudbinu psa ne znamo. Verovatno se, posle smrti psa ponovo rodila ljubav. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. O kakva jadna i bedna ljubavna priča. 💔🦮🥰🐕‍🦺😍🐕🎭👥🤕😅😂🤣😇

Ostavi komentar