Stigla je nova Balenciaga torba i svi su zbunjeni njenim izgledom

U okviru Nedjelje mode u Parizu, koja je počela 4. jula, pored revija modnih kuća Chanel, Giambattista Valli i mnogih drugih, održana je i revija Balenciaga-e na kojoj je veliku pažnju privukla Nikol Kidman.

No, osim nje, na reviji su se pojavile i mnoge druge poznate ličnosti, poput Dua Lipe, Bele Hadid i drugih, koje su prošetale u odvažnim, glamuroznim kreacijama retro-disko prizvuka. Ipak, čini se da je uprkos svemu tome, šou ukrao jedan aksesoar, i to ne bilo kakav!

U pitanju je nesvakidašnja torba koja je nastala u kolaboraciji Balenciaga i brenda Bang & Olufsen, koji, kao što je poznato, nije modni, već brend tehničke robe poput slušalica, televizora i zvučnika. Stoga uopšte ne čudi što ova torba liči na sve osim na torbu, a ponajviše na peglu!

Riječ je o plastičnom modelu sa ručkom čije konture neodoljivo podsjećaju na peglu. Sa druge strane, bočne strane torbe prekrivene su rupičastim materijalom nalik onom na zvučnicima, a tu su i ikonice za upravljanje ovim „uređajem”, tako da je krajnji efekat krajnje zbunjujući.

Za sada su u ponudi dvije varijante – u crnoj i bijeloj bolji, a koliko je ova torba praktična i kakav prijem će imati kod modnih poklonika ostaje da vidimo.

Šta vi kažete na ovaj dizajnerski iskorak – da li biste poneijli ovakav aksesoar ili vam dizajnerske egzibicije na temu kućnih aparata nisu toliko zabavne?

(citymagazin)

Related posts

Ostavi komentar