Trend kratkih čarapa u kombinaciji sa sandalma i salonkama ne jenjava

Trend ili ludost?

Od samog početka i popularizacije ovog modnog trenda mišljenja su podijena. Jedni su oduševljeni ovakvom modom, dok su drugi izričiti u ne prihvataju ovaj trenda. Ali jedno je sigurno, i poslije nekoliko godina popularnost ove kombinacije je veća nego ikada prije. Čini nam se da je popularniji nego ikada prije.

Pa tako danas možemo videti najrazličitije kombinacije. Počevši od čipkanih kratkih čarapa sa satenskom mašnom i salonki. Ova kombinacija odiše prefinjenošću i elegancijom. Sigurni smo da uz kombinaciju kratke crne haljine, izgleda zaista fantastično.

Providne, najlonske čarape sa šlokicama i krem sandale na štiklu, čine sofisticiranu kombinaciju, kao i skladnost poput dama na ulicama Francuske. Možemo zamisliti dugu haljinu do ispod kolena i šešir u kombinaciji sa ovim čarapama i sandalama.

SmJela kombinacija svakako da su sive pamučne čarape i crne sandale na štiklu. Čini nam se da je zanimljiva kombinacija za neki opušteniji izlazak ili proslavu. Ovu kombinaciju će upotpuniti mini suknja crne boje sa faltama i sivi džemper. Pogledajte fotografiju ispod i sigurni smo da ćete biti pozitivno iznenađeni kombinaciji.

B.S.

Related posts

Ostavi komentar