Udaje se ćerka Gagija Jovanovića: Svadba u tajnosti biće u junu

Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun.

Vijest o proslavi pokušali su da zadrže u tajnosti. Znali su samo roditelji i najbliži prijatelji, ali onda se informacija proširila.

“Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam željela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lijepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam”, rekla je Anđela za “Blic”.

Ova vijest je obradovala i roditelje, glumce Branku Pujić i Gagija Jovanovića, koji su zeta zavoljeli još pri prvom susretu.

“Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred Bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan je za polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i vjenčanicu koju će glumica ponijeti na svadbenoj proslavi”, otkriva izvor i dodaje:

“Branka i Gagi su zavoljeli zeta i oduvijek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vijest da će je odvesti pred oltar”, završava izvor za “Blic”.

Related posts

Ostavi komentar