Vesna Dedić: Loš brak je voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila ruke i noge

Voditeljka Vesna Dedić bila je u braku sa ljekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim je dobila ćerku Lenku. Međutim, njihov odnos nije potrajao te su se razišli kada je njihova naslednica imala četiri i po godine.

Vesna na temu razvoda uvijek otvoreno govori, te ne krije da je razočarana u njega. Njihove zajedničke fotografije javnost do sada nije imala prilike da vidi, ali ni njenog novog partnera.

“Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga svijeta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja iznevjerena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka željela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa”, rekla je svojevremeno voditeljka za medije.

“Mnogo sam plakala posljednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Vjerujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period poslije rasturanja braka težak zbog osjećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji djece. Međutim, svaka se proljepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umjesto na besmislene pokušaje da se popravi brak”, izjavila je Dedićeva koja je znala da bude i oštrija u komentarima o svom bivšem suprugu.

“Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obje ruke i obje noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku”, izjavila je voditeljka jednom prilikom.

Related posts

Ostavi komentar