Vesna Dedić: Zaljubljena sam, ali nikada nisam doživjela ljubav

Smatraju je izuzetno uspješnom ženom, koja se, kada je riječ o poslu, ostvarila kao novinar, voditelj, ali i pisac. Međutim, mnoge zanima šta se zapravo dešava na ljubavnom planu kod Vesne Dedić.

“Sad sam zaljubljena, ja sam stalno zaljubljena! Taj sam tip, ili imam simpatiju i zaljubljena sam ili nemam ništa. Ali, ja nikada nisam doživjela ljubav, ja sam ljudi tu neka greška, psihijatrija. Pišem takve knjige, pišem o ljubavi, ali sam naučno potkovana da to pišem, sve knjige iz psihologije sam pročitala. Mogu da funkcionišem samo dok postoji strast, jer meni postane dosadno kad zaljubljenost pređe u ljubav”, otkrila je Vesna.

Izgleda da se ovim stavom ne vodi samo u ljubavi, već i u poslu kojim se bavi dugi niz godina. Iako se mnogi ne bi složili sa njom, voditeljka čvrsto vjeruje u svoja uvjerenja.

“Posao, isto kao i ljubav, mogu da radim samo sa strašću. Onog momenta kada budem prestala da imam tremu kada radim, kada mi postane svejedno kakav će mi biti roman i da li će imati milione čitalaca, ja to neću više raditi”, zaključila je ona.

(grand.online)

Related posts

Ostavi komentar