Zašto nam je ovogodišnji Božićni bazar bio drugačiji od dosadašnjih

Trinaesti Međunarodni humanitarni Božićni bazar održan je u tržnom centru Delta City. Kao i svake godine do sada na ovom humanitarnom događaju koji organizuju Međunarodni klub žena mogli su da kupe najrazličitiji kolači, probaju vina, da se uživa u ukusima raznih jela koja su pripremili predstavnici ambasada ali i drugi koji su željeli da im se pridruže u ovom humanitarnom događaju.

Prazničko raspoloženje uljepšalo je i prisustvo Jasminke Krivokapić, supruge aktuelnog predsjednika vlade Zdravka Krivokapića, koja je otvorila Božićni bazar.

Gospođa Krivokapić za ovu priliku izabrala jednostavnu bež haljinu, princez kroja sa diskretnim crnim detaljima uz koju je lijepo pristajala crna torbica. Svoj izgled upotpunila je neupadljivom šminkom i kosom pokupljenom u neobaveznu punđu, pa je njen izgled sasvim bio je u duhu događaja koji je otvorila.

Nenaviklim da supruge visokih državnih funkcionera učestvuju u humanitarnim događajima a još manje da ih same organizuju pojava Jasminke Krivokapić probudila je nadu da će sličnih događaja biti više.

Jasmina Krivokapić nakon pozdravnog govora posjetila je štandove i kupovinom proizvoda pridružila se ostalim građanima koji su na ovaj način donirali sredstva i tako postali dio ovog lijepog humanitarnog događaja.

MN

Related posts

Ostavi komentar