3 najljepša vidikovca na svijetu!

Vidikovci su melem za oči. Divan pogled koji se prostire na grad, neku znamenitost ili na prirodu. Svaki je poseban na svoj način. Sigurni smo da će svaki od narednih tri probuditi želju u vama da isti posjetite što prije i uživate u predivnim pogledima.

Vidikovac Kablar

Ovaj vidikovac se nalazi u našoj blizini, u Srbiji. Na planini Kablar. Od 2020.godine kada je i napravljena platforma sa koje se prostire nevjerovatan pogled, ovaj vidikovac je postao veoma posjećen i turisti ga sa oduševljenjem obilaze. Put do samog vrha planine, gdje se vidikovac nalazi, nije jednostavan. Veoma strm i uzak šumski put od vas zahtijeva spremnost na planinarenje.

Ajfelov toranj

Pariz je zasigurno privukao mnogo turista iz različitih djelova svijeta upravo zbog ove atrakcije. Mnogi ga smatraju najatraktivnijih dijelom Pariza. Toranj od kovanog gvožđa, gdje je potrebno popeti se 720 stepenica kako biste došli samo do drugog sprata, a potom dalje nastavili liftom, pružiće vam nevjerovatno iskustvo.

Empajer stejt

Ukoliko ste ipak spremni na duži put i želite da posjetite SAD tu je Empajer strejt. Nalazi se u Njujorku. Pogled se pruža na jedan od najljepših gradova, Njujork. Postoji više vidikovca ovde. Onaj koji je najfotogeničniji nalazi se na čak 86. spratu. Dok na sam vrh, 102.sprat možete da se popnete uz doplatu na već kupljenu kartu.

Koji god vidikovac od ova tri da posjetite, nećete se pokajati.

B.S. / Foto: Instagram

Related posts

Ostavi komentar