Torbe koje su apsolutni hit ove sezone

U 2021. godini vodićemo se parolom ”more is more”.

Prethodne dvije godine svedočili smo trendu mikro i nano tašni koje su donijeli Jacquemus i Fendi. Ipak, za sezonu jesen/zima 2021. modni dizajneri predviđaju njihov potpuni opozit – supersized torbe.

I dok se čini da je zbog pandemije ovaj aksesoar, zajedno sa štiklama i večernjom odjećom, pao u zaborav (osim kad je u pitanju ceger koji je doživeo svoj modni vrhunac), vrijeme je da počnete da skidate prašinu sa tašni koje su čekale svoje bolje dane. Ako zavirite malo dublje u svoj orman, verovatno ćete pronaći svoj nekadašnji primjerak ogromne torbe, koju ste nekad obožavali da nosite jer je praktična, funkcionalna i stylish.

Ako pogledate dizajnerske prezentacije za AW21, vidjećete da je trend supersized torbi nemoguće ignorisati. Jednostavno je – on je zaposeo skoro sve kolekcije, počevši od The Row brenda, na čelu sa sestrama Mary-Kate i Ashley Olsen, koje su prikazale nove dimenzije minimalističkih tašni.

Khaite je ovaj aksesoar pozicionirao u sam fokus modne kampanje. U pitanju su velike maslinastozelene i crne kožne tašne posvećene IT poslovnim djevojkama. Verzija brenda Tod je ekscentričnija – sa udubljenjima na vrhu, kako bi nalegle tačno ispod ramena.

Simon Miller egzotične tašne za jesen/zimu 2021. su toliko velike da bukvalno možete da ih obučete na sebe. Naravno, da se već nalaze u ormanu svih trendseterki.

A da je Mary Popins bila inspiracija modnim kućama Marni i Sunnei, nesumnjivo je. Od onih retro do najurbanijih, u njihove torbe možete da spakujete bukvalno sve – laptopa, neseser, patike za trening, i druge potrepštine.

Da li ćete se odlučiti za klasičan ili neobičan primjerak supersized tašne?

(grazia)

Related posts

Ostavi komentar