Posljednji oproštaj kraljice rokenrola od svojih fanova

Jedna, neponovljiva pjevačica Tina Tarner je na javnoj sceni već više od šest decenija, a u 81. godini života riješila da se povuče i oprosti od svojih fanova.

Ona je za “HBO” snimila je dokumentarni film u kojem priča svoju životnu priču. Ovaj dokumentarac je zapravo njeno posljednje obraćanje javnosti i opraštaj od fanova, a u filmu govori kako želi da stupi u treće i posljednje poglavlje svog života bez reflektora.

https://www.instagram.com/p/CLHhwOBhYeq/?utm_source=ig_embed

Tina se dokumentarcu priseća svoje mladosti koja je ispunjena tugom i bolom, a potom na svoju pravu ljubav i globalnu slavu koju je stekla u svojim zrelim godinama. Film otkriva da pjevačica pati od post traumatskog stresa, koji je posljedica dugogodišnjeg porodičnog nasilja koje je trpela dok je bila u braku sa Ajkom Tarnerom.

– Trpela sam zlostavljanje, ne postoji drugačiji način da se ispriča ova priča. To je realnost. To je istina. To je ono što dobijaš, tako da moraš to da prihvatiš. Ovo nije lijep život. Dobro nije nadvladalo loše – zaključila je Tina, koja je preživela moždani udar i borbu protiv raka.

Nakon braka sa Ajkom, sreću je sredinom osamdesetih pronašla sa Ervinom Bahom, direktorom izdavačke kuće. U filmu su Tinini poklonici mogli čuti i njegovu zabrinjavajuću izjavu.

– Tina mi je rekla “Idemo u Ameriku, želim da se oprostim sa svojim fanovima. Da im kažem zbogom i zahvalim za sve i to će biti moj kraj. Moj poslednji oproštaj – priznaje pevačica u jednom od isečaka iz filma Bah.

Podsetimo, Tinin život već je ranije bio prikazan, prvo u njenoj autobiografiji iz 1986. “Ja, Tina”, a potom u 1993. biografskom filmu, u kojem ulogu Tine tumači Anđela Baset.

objektiv.rs/ foto: youtube

Related posts

Ostavi komentar