Čola: Ćerka Una je sada popularnija od mene

Uvijek raspoloženi i nasmijani Zdravko Čolić održao je koncert za pamćenje na Top Hill-u. Ređali su se hitovi tokom višedecenijske karijere, a publika ga je horski pratila.

Uvijek rado dolazite kod nas i napravite spektakularni nastup na Top Hill-u. Šta vas najviše oduševljava kod Crnogoraca, a šta u Crnoj Gori?

-U Crnoj Gori imam puno prijatelja, čak sam i došao pre tri dana da se odmorim malo sa njima i pojedemo dobru ribu. Top Hill je specifična diskoteka, nije kao svaka druga. Ovdje imam uvijek osećaj da pravim koncert u nekoj mini areni, a ne nastup u klubu. Divan je osjećaj da poslije ove korone, možemo ponovo da se zabavljamo… Što bi se reklo ”pjesma nas je održala”.

Niste kao i većina vaših kolega nastupali za vrijeme korone. Koliko je ona uticala na vas u finasijskom smisli, a koliko i kada je psiha u pitanju?

-Smišljao sam nove pjesme i iskreno mislim da ću i krajem godina nešto objaviti, vidjećemo… Našao sam neki novi đir i smišljao sam nešto sa svojim ljudima. Ekipa nam se promijenila, neke smo nažalost izgubili u vrijeme pandemije, mog dragog prijatelja Aleksandra Banjac. Njemu sam čak i posvetio noćas pjesmu ”Tebe čuvam za kraj”.

Imate veliku podršku porodice u svemu. Da li postoji nesto sto vam zamjera porodica? 

-Ih čuj zamera, nema šta meni da zamjeraju, volimo se šta ti je… Znaju oni i navikli su da sam u muzici dosta, posvećen sam njoj, iako volim moju porodicu više, opet je muzika ta koja mi čini zadovoljstvo. Nema ljepšeg od zvuka instrumenta koji ponese ritam.

Vaša ćerka Una sve je osvojila harizmom i ljepotom na Instagramu. Da li ste iznenađeni što je izazvala pažnju, da li vam smeta što je popularna i da li pokazuje interesovanje za pjevanjem, javnim životom?

-Una je popularnija od mene sada, ima svoje obožavaoce… Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je Lara oduševila zapravo kako zna moje pjesme. Večeras su obje bile u publici i divno je što obje znaju moje pjesme. Uživale su i to baš baš, vidio sam ih sa bine i svaku pjesmu su pjevale sa mnom i to me čini radosnim.

R.Novaković

Related posts

Ostavi komentar