Ana Nikolić: Novcem ne možete da platite mir i savjest

Pjevačica Ana Nikolić posljednje vrijeme je u centru medijske pažnje zbog ljubavnog života i navoda da je u vezi sa oženjenim čovjekom, koji je zbog nje ostavio porodicu. Međutim, muzička zvijezda je tajanstvena po tom pitanju.

– Nažalost nisam zaljubljena, a voljela bih da jesam. Znaćete kada budem bila, ja to ne krijem, kaže kroz osmijeh i otkriva da planira da manja profesiju.

– Već vidim sebe kroz par godina kao nekog producenta iza kamere, to mi više prija. Nikada nisam ni bila neko ko se trpa da bude u kadru stalno osim kada imam razlog, novu pjesmu ili novi album – kaže Ana.

Pjevačica ovih dana vodi borbu sa ćerkom Tarom, kao i mnoge majke kojima se djeca privikavaju na vrtić, pa otkriva da im ne ide glatko to jutarnje ubjeđivanje za polazak među drugare.

– Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja je pitam: jesi li to rekla baki i deki? Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet ali vjerovatno je povukla na tatu – kroz osijmeh kaže Nikolićeva aludirajući na repera Stefana Đurića Rastu.

Na pitanje da li se tate Tarinih drugara u vrtiću okreću za njom, pjevačica odgovara:

-Uglavnom mame dovode djecu, ali svakako su sve to pristojni ljudi.

Ana otkriva i da ćerka ne zna da je ona poznata pjevačica i nada se da će tako ostati.

– Moja Tara nema pojma šta ja radim i sigurno će biti tako dok je u vrtiću, pa i u školi jer smatram da nema potrebe.

Muzička zvijezda bi voljela da dobije film o sebi ali kasnije.

-Za film o mom životu je ranom, meni treba tek neke stvari da se dogode ali ja živim brzo, živjela sam još brže, ima tu mnogo materijala. Moj život može da izrežira samo Tarantino, kroz osijmeh kaže pjevačica koja smatra da je i dalje bivšem suprugu inspiracija.

– Ja sam njegova životna muza i inspiracija.

Za razliku od mnogih pjevača, Ana nije nastupala puno tokom korone, ali se nije ni žalila na finansijsku situaciju.

– Ne nastupam zato što mi je sve to djelovalo usiljeno i što nije situacija za neko veselje. Radim i na još nekim projektima koje ću uskoro objelodaniti, ali za pevanje nije atmosfera. Radiću doček Nove godine, ali ovako ne. Naš posao je da zabavimo ljude, a sada je sve usiljeno, smatra Ana koja ne obraća pažnju ako će joj neko od kolega zamjeriti što smatra da nije vreme za grabljenjem za nastupe:

– Ja o kolegama nikada nisam pričala, postoje neke stvari koje ne mogu da se plate novcema, a to su mir i savjest. Ja sam odlučila da se povučem bez obzira što sam mogla da nastupam svako veče.

Related posts

Ostavi komentar