ČAROBNA NAMIRNICA: Koja je tajna guste kose Džulije Roberts?

Glumica Džulija Roberts ima zanosnu dugu, zdravu i prirodnu kosu, a nedavno je otkrila koji prirodni sastojak koristi. Osim što stari dostojanstveno i sve više pribjegava prirodnom izgledu, Džulija Roberts i dalje ima raskošne lokne, zdravu i njegovanu kosu.

Vjerujemo da se za glumicin izgled prije crvenog tepiha pobrine tim vrhunskih šmnkera, manikira i frizera, ali u kućnim uslovima, glumica ima jendostavan ritual za njegu kose koji može da primijeni svaka žena.

Njena tajna je u ekstra djevičanskom maslinovom ulju, sastojku koji većina ljudi već ima u kuhinji. Džulija ga koristi kao masku za kosu – nekoliko kapi ulja pomiješa sa toplom vodom, umasira u kožu glave i ispere nakon otprilike pola sata. Ali tu tretman sa maslinovim uljem ne završava…

Glumica sa istim sastojkom njeguje i stopala i priprema se za sezonu otvorene obuće. Kako je jednom prilikom izjavila, dok čeka da maska na kosi odstoji glumica utrlja na stopala djevičansko maslinovo ulje (ovog puta ne miješajući ga sa vodom), a zatim obuje stare čarape i ostavlja da ulje djeluje na kožu stopala preko noći.

Ovaj prirodni tretman možete lako da isprobate na sebi, a vjerujemo da će maslinovo ulje dodatno nahraniti vašu kožu i kosu.

(sensa)

Related posts

Ostavi komentar