Da li bi voljeli da naši političari ovako izgledaju? Damir je iz Hrvatske i djevojke obožavaju da gledaju njegove mišiće!

Hrvatskog poslanika Damira Habijana (40) mediji su nekoliko puta proglašavali najzgodnijim domaćim političarem. On je diplomirani advokat, koji vješto i samouvjereno korača političkom scenom.

Građani Hrvatske su se u više navrata na raznim forumima pitali ko je najzgodniji političar u Hrvatskoj, a odluka je brzo donijeta – u pitanju je Damir Habijan.

Na Instagramu često pozira bez majice, dok mu mnoge žene mu ostavljaju pohvale na račun fizičkog izgleda. Često objavljuje snimke kako trenira krosfit, trči i vozi bicikl.

Brojnim obožavateljkama nisu promakle ni tetovaže, a sudeći po njegovim profilima na društvenim mrežama kros fit i avanture su mu omiljeni hobiji.

Prema njegovoj imovinskoj karti, on obavlja dužnost predsjednika Gradskog vijeća volonterski. Zaposlen je u advokatskom društvu “Uskoković i partneri”, gdje ima udeo od pet odsto.

Prijavio je mjesečna primanja od 13.850 kuna (oko 1.800 eura), vlasnik je stana u Varaždinu od 46 kvadratnih metara vrijednog 420.000 kuna (oko 55.000 eura), ali i automobila marke BMW koji vrijedi 110.000 kuna (oko 14.000 eura).

Misteriozni advokat na društvenim mrežama nema fotografija s ljepšom polovinom, a o ljubavnom životu nikada nije govorio.

nova.rs

Related posts

Ostavi komentar