DVA RAZLOGA muškarce navode da stanu pred OLTAR

Realnost kada su u pitanju emotivni izbori, odluke i rasuđivanja su ipak malo drugačija, naročito ako govorimo o zrelom, ispunjenom i samouvjerenom muškarcu.

Iako momci tokom mladalačkih dana mnogo ređe od žena maštaju o savršenom vjenčanju, porodici i ljubavi koja mijenja svijet, postoje dva razloga koja bi jači pol navele na sudbinski čin.

1. U vama vide majku svoje djece i stub porodice

Muškarcima će trebati više vremena da zaključe da li baš vi “ona prava”, a onog trena kada shvate tu činjenicu, misli će ići u jednom smjeru, iako vas neće odmah zaprositi. Potrebno je da veza postane dostojna vjeridbe i braka. Budite strpljive i privržene, te bajkovita ljubavna priča neće izostati.

2. Strah od gubitka voljene osobe

Iako vam se ova činjenica može na prvi pogled učiniti površnom i manje bitnom, jači pol potajno strahuje da neće uspjeti da zadovolji potrebe svojih izabranica, te ovim potezom može osigurati ljubav do kraja života tokom koje će ispraviti sve nedostatke.

Pored ova dva vodeća razloga za stupanje u bračnu zajednicu spisku se pridružuju navika, istinska emocija, očinski instinkt, tradicionalnost.

foto: Stefan Jovanović

Related posts

Ostavi komentar