Enigme koje muče svaku ženu – koje su tajne muško-ženskih odnosa?

Muško-ženski odnosi oduvijek su enigma, ali ponekad neko ponašanje ima svoje opravdanje. Nekad kada je riječ o muškom polu, odnosno zašto muškarac ne zove na drugi sastanak, ali nastavlja komunikaciju sa vama?

Odlučio je da predahne

Da, takođe znamo da najčešće takve pauze preduzimaju oni koji se ne usuđuju direktno da kažu da je veza gotova. Ali, pošto je oni još nisu započeli, razlozi za usporavanje mogu biti veoma raznoliki.

Možda želi da napravi iznenađenje povodom drugog sastanka, ali još ne zna šta da vam pokloni ili samo želi da shvatite koliko će zajednički biti vaši interesi dok se potpuno ne zaljubi u vas.

Previše je zavisan od društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje

Psiholozi kažu da se to pretvorilo u pravi problem oba pola u dobi od 18 do 45 godina – mogućnost sticanja novih poznanstava na društvenim mrežama. Redovno održavanje onlaj flertovanja za mnoge stvara iluziju da uvijek mogu da pronađu drugog potencijalnog partnera, prema tome, ne vrijedi žuriti sa stvarima.

Takvog „zavisnika“ možete razlikovati već na prvom sastanku – najvjerovatnije da neće izbaciti omiljeni gedžet iz ruku, ili će da razgovara o tome kako je imao prethodne izlaske sa djevojkama iz aplikacije na kojoj su se upoznali, piše besnopile.rs.

Plaši se da vam se nije dopao

Muškarac može da pristane na „dobrovoljnu zonu prijatelja“ ako sumnja da djevojka neće željeti da nastavi sastanak na romantičan način. U takvoj situaciji, održavanje komunikacije bez pozivanja na sastanak, ali uz pozive ili prepisku, za njega znači način da sačeka pravi trenutak.

On je radoholičar

Čovjek koji nije imao ozbiljnu vezu već neko vrijeme često uranja u izgradnju karijere toliko da su mu poslovi planirani za naredne nedelje. Ako se nađe u takvoj situaciji, moraćete se naoružati strpljenjem i čekati trenutak kada će biti moguće zakazati drugi, treći i sve naredne sastanke.

Suviše je stidljiv

Neizvjesnost u osjećanjima i reakcije takođe može biti izazvano činjenicom da vaš potencijalni partner pati od prekomjerne stidljivosti.

Da, ponekad ova „bolest“ pogađa i momke koji spolja izgledaju samouvjereno zbog vedrog izgleda i vrtoglave karijere! Bojeći se odbacivanja on kupuje vrijeme, istovremeno pokušavajući da otkrije kako se osjećate zbog njega.

(Ddl/prva)

Related posts

Ostavi komentar