Evo kako izgleda prva supruga Nenada Kneževića Kneza sa kojom ima dvije ćerke

Nenad Knežević Knez ima dvije ćerke, jedna od njih je Ksenija iz grupe Hurricane, ljepotica koje su izgledom i glasom velikom brzinom osvojile scenu i lansirale se na vrh svake muzičke liste.

Knez se od Nine razveo 2013. godine, a s njom pored Ksenije ima i ćerku Andreu, a mnogi kažu da lijepa “Uraganka” izuzetno liči na majku.


Nina je svojevremeno glumila i u pjevačevom spotu za pjesmu “Vjeruj”, a on je objasnio da je razvod došao kao posljedica dugogodišnjeg neslaganja karaktera. Želim da unapred spriječim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posljedica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu ― nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promijenjen sistem vrijednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu ― izjavio je Knez prije sedam godina na temu razvoda za “Stori”.

Related posts

Ostavi komentar