EVO KOJA 3 ZNAKA DO KRAJA 2022. ČEKA TEŽAK PERIOD: Velike prepreke, lekcije i izazovi – OPREZ!

Astrolozi su izdvojili najizazovnije aspekte do kraja 2022. godine i odredili na koje znakove će najviše uticati. Ako ste vi među njima, to ne znači da će sve za vas biti nepovoljno, već da se možete suočiti sa određenim preprekama, ali i dalje možete napraviti velike stvari i biti srećni.

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuje težak period do kraja 2022. godine:

Vaga

Vaga, 2022. je vaša godina istine. Skloni ste da krijete svoja osjećanja iza maske povučenosti i hladne racionalnosti. Zbog prelaska Venere u retrogradno stanje, početkom godine ste morali da se suočite sa ljudima i načinom života iz prošlosti. Kada naiđu trenuci napetosti, pretvaranje da je sve ok je najlošiji izbor. Sva tri ovogodišnja glavna retrogradna Merkura prave izazovne uglove prema vašem znaku, što može uzrokovati lošu komunikaciju, uobičajenu pojavu nelagodnosti tokom većeg dijela godine. Budite veoma foksuirani kada razgovarate i usmjerite se isključivo prema istini, jer vaše riječi mogu lako biti pogrešno protumačene. Očekujte da ćete se osjećati burno i nestabilno tokom retrogradnog Plutona, koji vas kvadratira od 29. aprila do 8. oktobra. Dok retrogradni Merkur uglavnom izaziva probleme u materijalnom svijetu, retrogradni Pluton je suptilniji i dublji. Vjerovatno ćete se osjećati kao da niste na pravom mjestu i tragaćete za svrhom. Sve ovo će proći, a važno je da situaciju posmatrate pozitivnije – izazovi do kraja 2022. vodiće vas ka istini i nevjerovatnoj 2023. godini.

Lav

Pripremite se za mjesece nelagodnosti. Lavovima će se svijet preokrenuti, uzdrmati i naučiti vas da možete izdržati više nego što mislite. Period do kraja 2022. će nesumnjivo biti otežan za vas, ali ne nepotrebno. Vaš je posao da učite iz prepreka koje vam kosmos šalje. Sva četiri ovogodišnja pomračenja (koja se dešavaju 30. aprila, 16. maja, 25. oktobra i 8. novembra) u kvadratu su u vašem znaku. Kada planete u svom normalnom stanju kvadratiraju aspekte, to simboliše stagnaciju i nelagodnost. Kombinujte ovaj kvadrat sa energijom pomračenja i proizveli ste ogromne promjene i preokret. Odmah nakon prvog ciklusa pomračenja 2022. godine, takođe imate nesreću da budete pod uticajem retrogradnog Merkura u kvadratu vašeg znaka od 22. maja do 3. juna. Ovo će biti pogodno vrijeme da vježbate pažljivost u komunikaciji. Vrijeme je za introspekciju i rad u sebi. Retrogradni Uran vas kvadratira oko 24. avgusta i ostaje tamo do 2023. godine, primoravajući vas da identifikujete gde ste “zaglavili” i primorava vas da se promijenite. Niste osoba koja voli da bude zaustavljena u svojim stazama, ali do kraja 2022. ćete morati da se naviknete na to. Možete li iskoristiti ovo vrijeme da naučite nešto novo, da osjetite koliko ste snažni? Možete naučiti da manje pričate o sebi, ali sebi više vjerujete.

Vodolija

Vodolija, 2022. je vaša godina razumijevanja. Do kraja ove godine, možete naučiti nešto novo, ali na teži način. Možete iskusiti malo pomoći od uticaja Saturna u vašem znaku. Pošto su drevni astrolozi vjerovali da je vaš znak energetski dom planete Saturn, ova planeta sa prstenom će djelovati kao sidro za sve poduhvate vezane za produktivnost. Sa svim pomračenjima iz 2022. i višestrukim retrogradnim Merkurom koji djeluju protiv vas, kakvu vrstu razumijevanja možete da razvijete iz sputavanja? Energija Vodolije je sjajna kombinacija Jarčevog nagona i intuicije Riba, tako da kada ste spriječeni da postignete svoje ciljeve, reagujete impulsivno i emotivno. Iskoristite svoja iskustva ove godine da njegujete bolje razumijevanje drugih, a najprije sebe. Pretvorite ta duboka osejćanja u akciju koja vam može promijeniti život.

(sensa)

Related posts

Ostavi komentar