Fashion Week Montenegro trajaće od 30. novembra do 2. decembra 2020.

Ovogodišnji “Master Fashion Week Montenegro XXVIII” trajaće od 30. novembra do 2. decembra 2020. u KIC-u “Budo Tomović” u Podgorici.

-Naša kampanja nosi naziv “Corona safe event”,kroz koju ćemo promovisati značaj nošenja maski, kao najlakši način zaštite od korone. Na taj način ćemo nastojati da kroz medije svima skrenemo paznju da kao društvo budemo odgovorni. Naši dizajneri su to pokazali na najbolji mogući način u proteklom periodu, donirajući raznim institucijama i pojedincima veliki broj zaštitnih maski, koje su danonoćno šili u svojim ateljeima. Kako je MFW zakazan za 30. novembar, iskreno se nadamo da će se do tada situacija poboljšati i da ćemo uz poštovanje mjera NKT-a, uspjeti da organizujemo jesenje izdanje Crnogorske nedelje mode i na taj način pomoći u održavanju i promociji ove djelatnosti kod nas- kažu organizatori i napominju:

-Nedavno su održanne sve evropske nedelje mode, dok se u region odrzaju ovih dana uz minimalni broj publike u digital. U slučaju da se situacija ne popravi mi ćemo održavanje MFW pomjeriti.

Oni au otkrili da su učesnici manifestacije
Marina Banović, Milena Đurđić,Sanja Bobar,Nada Koljenšić,Lazar Ilić,Hermoda design,Ivona Bulatović -Moj princ,Milena Vujačić,Eden Atelier- Edita Nimanbegu Barović.

Zaštitna lica manifestacije ,,Master Fashion Week Montenegro“ su Milena Kovačević, Ksenija Popović i Veselin Radonjić.
Naslovnu fotografiju i idejno rješenje radi Jelica Bujić.

M.N

Related posts

Ostavi komentar