Gdje je najbolje prsnuti parfem?

Moć parfema ne treba potcijeniti. Može da dotakne naše emocije i da nam pomogne da formiramo uspomene, kao kada osjetimo miris kolačića, koji nas vraćaju u kuhinju naše bake.

“Kada parfem ima sposobnost da izazove emociju, on postaje dio našeg života. Postaje dio ličnosti, sa kojom nas drugi povezuju”, rekla je novinarka i autorka Kler Bingam za Vog.

Kada pronađete svoj miris, osjećate se nepobjedivo i imate mogućnost da se vaš miris zadrži u prostoriji i kada je napustite. Mnogi po mirisu parfema koji koristite mogu da znaju kada dolazite, naročito ako je on upečatljiv za čula.

Parfemi se prskaju na udaljenosti od dva do četiri centimetra, dva, tri ili četiri puta zbog trajanja mirisne note. U zavisnosti od mjesta gdje se parfem nanese, on može da traje cio dan ili da se rasprši za kratko vrijeme.

Parfem je najdugotrajniji kada je najkoncentrovaniji. Jednom kada pronađete svoj parfem, važno je da znate gdje treba da ga prsnete, da bi njegova nota bila realna i dugotrajna na vašoj koži.

Parfemi se prskaju na pulsirajuće tačke, jer one oslobađaju toplotu. Ta područja pomažu da se arome oslobađaju u vazduhu polako – tokom dužeg vremenskog perioda.

Related posts

Ostavi komentar