“Gucci” ponovo izenađuje: Stigle naopake naočare

Poznati modni brend „Gucci” ponovo je bio predmet podsmijeha na društvenim mrežama jer prodaju „naopake“ naočare za sunce za 470 funti. U opisu ovog neobičnog artikla na sajtu italijanskog modnog brenda, stoji da su naočare „nekonvencionalna interpretacija ‘mačijih’ ramova za naočare iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog vijeka; dizajn naočara je izokrenut tako da djeluju kao da stoje naopako“.

Ram i drške naočara napravljeni su od nekoliko slojeva crnog i bijelog acetata, ukrašenog sitnim cvjetnim detaljima i logom brenda.

Ipak, mnogi kupci smatraju da je dizajn zbunjujuć, dok je jedan komentator čak i izjavio da mu je od ovih naočara „neprijatno“.

Jedan korisnik Twitter-a je uz sliku naočara prokomentarisao: „’Gucci’, zašto ovo radiš?“, dok se drugi korisnik našalio „Ovi dizajneri su poludjeli u karantinu“.

Još jedan komentar glasio je „Pitam se da li su se u Gucci-ju zapitali da li treba da naprave ovako nešto samo zato što im se može“.

S druge strane, mnogi drugi korisnici društvenih mreža uporedili su ovaj dizajn sa naočarama koje je nosio Denis Tejlor, legendarni igrač snukera iz osamdesetih godina. Prema jednom komentatoru, „Denis Tejlor je bio daleko ispred svog vremena, žao mi je, ‘Gucci’“.

Umiješala se čak i britanska optičarska firma Speksejvers, podijelivši sliku modela sa „naopakim“ naočarima zajedno sa komentarom „’Gcci’, moramo da razgovaramo“.

Kasnije je ova kompanija na svom nalogu podijelila fotomontažu slike naočara, na kojoj stoje „uspravno“, uz opis „Popravili smo ih“.

Related posts

Ostavi komentar