Krstinja Todorović smršala 60 kilograma, sada slijedi još jedna operacija

Takmičarka “Zvijezda Granda”, Krstinja Todorović drastično je smršala nakon operacije želuca, a sada je otkrila da će joj operaciju uklanjanja viška kože platiti Saša Popović, prenose mediji u regionu.

Podgoričanka je ima 142 kilograma kad je otišla na operaciju smanjenja želuca, jer više nije mogla da sluša kritike žirija muzičkog šou-programa na račun svog izgleda. Za devet mjeseci skinula je 60 kilograma i sada je jedan od favorita za pobjedu “Zvezdama Granda”.

Planira još da smrša, a zatim da ode na operaciju uklanjanja viška kože, koju će navodno platiti direktor “Granda” Saša Popović.

“Želim da izgubim još 15 kilograma, a potom da se riješim viška kože. Saša Popović mi je rekao da će mi pomoći šta god mi bude trebalo. Obećao je da će platiti tu operaciju. Mnogo sam mu zahvalna na tome”, priča mlada pjevačica.

Krstinja se takmičila i u “Pinkovim zvijezdama”, a sada je već drugi put u “Zvijezdama Granda”. Kaže da joj je kilaža bila kamen spoticanja u karijeri.

“Žiri mi je uvijek zamjerao zbog viška kilograma, pa i Popović. Sad mi prognoziraju pobjedu. Mislila sam da super izgledam, ali kad sam se vidjela na televiziji, šokirala sam se! Onda mi je na jednom slavlju prišao gost i pokazao mi na slici kako je izgledao prije operacije želuca. Raspametila sam se koliko je smršao, pa sam odmah zakazala intervenciju, koja je dobro prošla. Sad više ne mogu mnogo da jedem. Kad sam baš gladna, pojedem četiri zalogaja. Za devet mjeseci sam sa 142 kilograma spala na 82 kilogama”, otkriva je pjevačica.

Related posts

Ostavi komentar